Alla inlägg den 26 september 2010

Av fieli - 26 september 2010 20:35

Det är söndagkväll igen & jag sitter i soffan, tända ljus runtomkring i vardagsrummet. Det enda som saknas är Flisan. Hon åkte med Andreas till Andreas mormor i fredags & kommer inte hem förrän nästa söndag. Konstigt vad tomt det kan kännas. 

Det har varit en helt fantastiskt bra helg!   I fredags after work med kära gamla kollegor på Ritz. Mycket prat & skratt & det var så härligt att träffa alla!!! I lördags fick jag umgås med familjen Bergholtz hela dagen & på kvällen var det superhärlig födelsedagsmiddag med Lindas trevliga tjejkompisar! Otroligt god mat med gott vin till & massor med prat & skratt!   Idag blev det liiite längre sovmorgon än igår & ett mysigt uppvaknande när Frans smög ner för trappen till mig! Jag åkte in till stan lite tidigare & hann springa runt & leta svart grafitti-nagellack, tyvärr utan framgång, & köpa två stycken quick knits på Panduro. Så nu ska jag inhandla garn & sticka mössor & benvärmare! Fick mig även en god latte & en macka på NK-fiket innan bussen gick hem. 

Det var lite segt hem på bussen, jag lyckades inte somna & att bara sitta så där utan sysselsättning är inte bra för mig. Det ger mig för mycket tid till funderingar... Men till slut var vi hemma igen & det en halvtimme tidigare än enligt tidtabellen! Väl hemma i lägenheten packade jag raskt upp väskan & gick ut på en kort promenad runt ån. Det har varit en stillasittande innehelg så jag behövde röra lite på mig & få lite frisk luft. Och så saknade jag ån!   Nu har jag ätit lite & sitter här & myser & målar naglarna & njuter av att tycka det är så härligt att komma hem, hur bra man än har haft det när man varit borta! 

Kommande vecka bjuder på både vardagsmåsten som städ, tvätt & handling (eftersom jag nu inte var hemma idag, söndag, som är min städ-, tvätt- & handlingsdag) & trevligheter som middag med Sofie innan buggen på tisdag & after work med kollegorna på torsdag innan det bär av till Göteborg igen på lördag för att fira Madde!!!   

Ha en fin vecka, vänner! Kram kram!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


en funderande fröken som försöker hitta rätt i & lära sig trivas med sitt nya liv.

en fighter-tiger som behöver sysselsättning för att inte fundera allt för mycket.

en rastlös själ som fyller dagarna med jobb, träning, vänner & kattmys framför tv:n.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18 19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Besöksstatistik

Bloggar jag följer

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards